Referenties

Ervaringen van klanten

(Vanuit privacy overwegingen is ervoor gekozen de namen weg te laten)

Nou ik kan alleen maar zeggen dat het heel fijn is om jou te hebben voor de ondersteuning.
En het belangrijkste is, je hebt echt kennis van zaken, ook over complexe aanvragen . En als je iets niet weet dan ga je er voor 100% tegen aan om het wel te weten.


Ik heb de begeleiding ervaren als heel positief, letterlijk een steuntje in de rug en een luisterend oor als het even moeizaam gaat.
Esther geeft vertrouwen om ook persoonlijke dingen te kunnen ventileren en is makkelijk te benaderen. Ik krijg op relatief korte termijn antwoord op vele vragen. Ze in nergens te beroerd voor, ze stapt op de fiets en ze is er.


Esther heeft uitstekend geholpen bij een complexe pgb aanvraag.
Hierbij is altijd gekeken in mogelijkheden, goede communicatie, goede afhandeling, in een woord top!


Met Esther aan boord, sta je er nooit alleen voor! Zij komt op voor je rechten en zorgt dat je die krijgt.


Je doet wat je zegt en zegt wat je doet! Je gaat voortvarend aan de slag, denkt met me mee, geeft duidelijke uitleg en biedt mij ondersteuning om het zelf te regelen. Het is fijn dat jij een stukje met me “meeloopt” bij alle ingewikkelde zaken rondom de aanvraag voor een Persoons Gebonden Budget. Jij weet waar je het over hebt en het contact met jou heb ik als heel prettig ervaren.


We vonden de samenwerking vriendelijk, plezierig, verhelderend en voor ons heel duidelijk.
De drempel was er eigenlijk niet, het was net of je al jaren bij ons kwam terwijl we je net nog maar een paar weken kende. Je hebt ons ook dingen uitgelegd die er indirect mee te maken hadden en waar wij voordeel uit kunnen halen. Het was een verlichting om ons door die papierwinkel heen te helpen.


Woordwolk

Ik heb cliënten (en ouders) die ik begeleiding bied en de afgelopen tijd heb geboden gevraagd om in een paar woorden aan te geven hoe ze deze ondersteuning ervaren. Deze woorden zijn samengevoegd in bovenstaande woordwolk. Ik ben heel dankbaar voor deze mooie woorden en het is erg fijn dat ik ze mag gebruiken om zo een beeld te kunnen schetsen van mijn manier van werken zonder daar een heel verhaal voor nodig te hebben.


info@fouxia.nl      06 28 149 808      Privacy-verklaring      Algemene voorwaarden      Ontwerp & realisatie: Merit de Jong